Livet Livets Goda

Full på energi

Godmorgon godingar..

Som det har blåst hela natten, men faktiskt lite mysigt när man hör hur det susar i träden. Klockan 06 fick Adele för sig att vakna, alldeles för tidigt för det tycker jag. Mycket kaffe och gott nybakat i magen så är man öppen för dagen. 

Igår så hade vi våra goda vänner på middag, jag har så ont i käkarna och magen efter allt skrattande, visst är det underbart när man kan tömma sig på det sättet och fylls av en skön härlig energi?! Älskar er❤️

Till plock så gjorde jag min ostfondue med parmesan och tryffelbröd. M gjorde sina kycklingsbiffar med rotfruktsgratäng och gremolatayoghurt, och ngt sött måste man ha oxå, så jag bakade en kladdkaka med polka – chokladgrädde. Om man få lov att säga det själv, så var den himla gooood.

Önskar er en jättefin lördag. Kram,kram

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta:
    Verifierad av ExactMetrics