Vinterland och en ny vecka.

Har ni också en skön vinterdag som vi har?

Älskar detta iskalla väder med vit snö! Här nere i Skåne så är vi inte vana att det ligger kvar utan blir oftast blask dagen efter. Himlen är klarblå och solen skiner fullt ut. Höra knastret under skorna är ju bara så mysigt. Inte världens lättaste att ta på mig skorna har en mega mage i vägen, men fick ta på mina ugs som är lättast. Klädde på mig och hunden och vi gick ut en promenad. För mig är det det samma lyckorus i kroppen som när man upplever en riktigt skön sommarkväll.

IMG_0332 IMG_0322 IMG_0327 IMG_0336 IMG_0331

Lilla Deeney fyller snart 6 månader och hans utseende har förändrats en del sen vi fick honom, han har blivit längre och öronen står numera upp och pälsen har både ändrats lite  färg och lite längre. Han är en tuff kille som antagligen tror han är större än vad han är. Men han är himla go denna lilla vovve.

IMG_0197

Ta i trä så fick jag nästan en hel natt sömn, vaknade vid 01 och sen vid 04 somnade om igen och sen upp 630 och fixa frukost till man och barn. Så jag är nöjd.

Tog ny magbild idag jag gick in i vecka 31 (30+0) och insåg att magen har sjunkit ner och det gör det väl nu i slutet av graviditeten.

Läser min grav-app idag – tyvärr finns det ingen svensk app för dom som väntar tvillingar men bättre än inget. Och den engelska är bara så rörig. Men så här står det idag :

”Fostret väger runt 1,6 kilogram och i slutet av veckan ca 1,76 kilogram. Längden är ungefär 43 centimeter. Fingernaglarna har vuxit ut ännu mer och når fingertoppen. Fostret kan fixera blicken och ser bättre skillnad på ljus och mörker. Det kan känna igen och reagera på musik som spelas vid upprepade tillfällen. Alla organ är snart färdigutvecklade (lungorna är det organ som blir färdig sist) och barnen behöver nu i princip bara gå upp i vikt.”

 

baby_week_31_twins index

Min familj har slagit vad med varandra vilka datum de tror tvillingarna ska komma. Där ligger pengar i potten så alla är lika sugna på att vinna! Min man hejar på den 28 Februari så han tycker jag ska knipa fram till dess haha. Jag tror att jag kommer bli igångsatt i mitten av Mars som jag och läkaren pratade om. För jag tror precis så som mina andra barn så vill dessa inte komma ut utan de vill ligga kvar och tjogga till sig.
Tittar man på statistiken så är det 50% att jag kommer innan igångsättningen men hmmm ja vi får se hur det blir med det.

tvillingarna vecka31

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/2643292/?claim=52xsep8fjkr”>Följ min blogg med Bloglovin</a>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top