Energi? – Ja tack :)

Idag känns det nästan bra. Har inte ont i kroppen längre och ingen feber jag hostar som fasiken men det kan jag ta och pratar som en gammal storrökare. Sen – min energi har sakta börjat fyllas på och det känns fantastiskt – äntligen! Alltså jag har nog aldrig varit så här dålig som jag har varit dessa dagar. Ont i alla organ i kroppen, huvudvärk, gråtit mig till sömns för jag har varit så utmattad och dålig, fy för! Nu är det M som är helt borta här hemma. Men han är ju man och ja det säger ju sitt, OM jag var dålig då kan ni tänka er hur han har det;)

Mina små töser här hemma – är f e b e r f r i a. Dock snoriga och hostiga och gnälliga, men ingen feber. Nu ska vi bara kurera oss och ta det så lugnt som möjligt så vi blir friska! För denna, rent ut sagt jäkla sjukperiod är jag så trött och less på, som jag har skrivit så många gånger innan!

Härliga underbar sol älskar när du tittar fram, dock inte när du lyser upp mitt vardagsrum och jag inser att ALLA min fönster är smutsiga och har små handavtryck på (undra vilkas). Men du får mer än gärna stanna. Hade det inte blåst eller var kyligt så hade jag satt på mig min tjocka jacka och njutit av dig.  Ni längtar väl som jag efter våren nu va?!

Och när man ändå sitter och tittar ut igenom fönsterpartiet  som går ut mot trädgården då inser man att det är mycket som ska göras när väl våren kommer. Längtar dock lite till det. För det ska byggas och målas och planteras. Min man och jag är inte rörandes överens, han menar att vi ska vara iväg 5 veckor. Jo men när vi kommer hem i mitten av Juli så kommer vi ha Juli,Augusti och fina September att njuta av. Det är ju självklart att det ska vara fint i trädgården, tror han försöker slippa undan 😉

SEN så har vi planerat inför hösten att fixa nedan våningen och det ska bli himla kul! Golv,väggar och rivningar. Det får ni följa med på, från början till slut. Men nu välkomnar vi våren och sommaren först  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top