Vårkänslor

Mer än jag som känner att det är vår i luften? Tittar ut mot vår skog utanför och det börjar bli grönt, det där fula bruna börja avta. Knoppar på trädan börjar sakta träda fram, vitsipporna har trängt sig igenom tjälen. Gud vad jag älskar denna tid på året – The beginning.

Insåg igår att smak och lukt har försvunnit, märkligt att det kommer nu, nu när man börjar bli frisk? Töserna hostar och snorar men det känns som att de blir lite piggare för varje dag som går. Mannen, ja vad ska man säga liksom? Han e sjuk, nu spränger örat på honom oxå. Hade han varit ett djur så hade vi nog fått avliva honom. Ähh, han vet att jag driver med honom, tycker faktist synd om honom, mitt hjärta.

Tänkte sätta mig ikväll och planera lite för Spanien resan. Vilka stopp det ska bli på vägen? Vart vi ska övernatta osv. Nu ska vi bo i Cabo Roig och jag känner inte till det mer än det jag har läst. Så har ni några tips eller utflyktsmål så ropa till! Cabo Roig ligger ju på Costa Blanca och 10 minuter från Torrevieja centrum. Så det är ju nära till det mesta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top