En trött S

Väskorna e packade och sista korten tagna. Nu inväntar vi bara flyget hem. Då det inte går direkt hem så ska vi mellanlanda i Frankfurt sen vidare till Kphm. Så vi e nog hemma vid en ca 01 i natt.

I veckan har vi fullt upp från morgon till kväll då,  och på Tisdag den 24 Maj  är  inte en vanlig dag, utan  för 6års sedan föddes en underbar liten tjej, min dotter!  Så både S och jag har tagit ledigt från jobb/dagis och ska ha en tjejdag men shopping och restaurang. Så det ska bli riktigt mysigt!

Vill bara tack min underbara sambo M som gav mig denna resa, en upplevelse jag aldrig kommer glömma. Du har verkligen gjort alla dagar fantastiska, många skratt många historier och förälsken och kärleken har bara vuxit. Du är den finaste människan med det största hjärtat.

JAG ÄLSKAR DIG!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top