Nyss hemkommen från restaurang Circo Massimo så kan man konstatera att denna resan, staden, myten Rom är lika fantastisk som kvällens middag!!

Efter att vi spenderat ännu en dag till fots (aj, aj mina fötter) så hamnade vi på en liten kvarterskrog i området Trastevere. Mängder av skaldjur, pasta, vin och köttbitar stora som faten dom serverades på! Snacka om att vi frossade! Vågar knappt tänka på vad vågen kommer att stanna på när vi kommer hem..men vad gör man?? Inte varje dag som man befinner sig i underbara Italien!

Hoppas verkligen att alla får en möjlighet att besöka den här staden någon gång (och glöm för guds skull inte sköna skor!!!) det är värt varje sekund. Maten, historien, människorna – hela Rom fullkomligt sprudlar av liv 🙂

Nu blir det sängen och, förhoppningsvis, en skön sovmorgon! Hotellet skall lämnas vid 11 snåret och planet går inte hem förren vid 18.30 . Med andra ord – utrymme för shopping!!!

Hemma väntar vardagen med barn som skall hämtas, jobb som skall skötas och, inte minst, fester som skall planeras. För visst skall mina vänner få njuta av en härlig fest nästa lördag!

Dormire bene i miei amici – abbiamo sentito di nuovo domani!