Ny väska och en söt liten lampa

Ni som känner mig vet att jag älskar väskor, haha 😉

Jag såg i mitt FB – flöde att Alixtra.se hade fått in en ny väska. Från märket Burkely, så jag skynda mig in och klickade hem en. Jag valde färgen gognac, tycker den passar till allt. Till väskan fick man ett specialdesignat unikt Burkely/Tiger halsband.

Ibland är det riktigt skönt att slippa handväska och bara ha en liten väska på sig.

 

Fick massor med frågor angående min lampa på skänken i hallen. Den kommer från Mio färgen är grön, och ja jag älskar den. Finns i olika färger och jag är bra sugen på att köpa dom vita till sovrummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top