Man tager det man haver, eller vad är det man brukar säga? Ekade lite tomt i kylen, men jag skrapade ihop till en riktigt god middag. Barnen hade efterfrågat panerad torsk med mos så det fick det bli.

Men här kommer Chillistekt chorizokorv med medelhavsris.
4 Personer 7sp p/p

  • Uncle Ben’s Express Ris På Medelhavsvis (250g)
  • 1/2 chilli
  • Blandsallad påse
  • 1 st röd paprika
  • salt (måtta själv)
  • peppar (måtta själv)
  • chillipulver (måtta själv)
  • 1 st förpackning ICA Kyckling choriz0 (270g) 12 sp
  • 1/2 rödbeta (dekoration)
  • 2 st tomater
  • 3 msk milda mat 4%
  • 1 st vitlök

Spraya stekjärnet med sprayoljan. Strimla upp grönsaker och korven. Börja med att steka paprika,chilli och vitlök. Släng sedan på tomaterna. När grönsakerna fått lite färg, släng i korven och rör om.

Riset –  läs instruktionerna.

När korven och grönsakerna är klara så släng i salladen rör om och häll sedan i riset och tillsätt grädden. Rör om och krydda och smaka av.

Skva rödbetan (jag använde en mandolin) och toppa. Jag som då gillar lite hetta hällde över några droppar av favoriten sriracha och lite oliver.

Smaklig måltid och trevlig fredag 🙂