Jäkelskap

Ja man ska aldrig säga att ”hos oss är det lugnt, tjejerna varit friska ett tag” Jaha och där kom det igår som en käftsmäll. Adele insjuknade bara en halvtimme innan lämning på dagis. Så det var bara att hålla dem hemma. Tur att jag har mamma som kunde se till dom då både jag och M var tvungna att jobba.

Igårkväll så blev Eden dålig och värre än A. Över 40 grader och så medtagen. Idag så har dom mer eller mindre tagit över soffan och bara legat och sett film, spelat på paddan. Vatten,isglass,saft och yoghurt har de fått i  magen, men inget mer. Men glad så länge de får i sig vätska.Men fan rent ut sagt! Stackars små gummor 🙁 Jag hoppas de tillfrisknar till tisdag för då har de sina fotograferingsjobb, så håll tummarna!!

I morse efter frukosten drog ja iväg till gymmet och gick på bandet och sedan körde igenom hela kroppen. Jag valde att gå hem från gymmet och kan säga att benen var som spagetti. Men skönt att jag  har gjort 3 pass denna veckan, får se om det blir 1 pass i morgon, men jag är nöjd 🙂

Jag har förberett pizzasallad till våra pizzor ikväll. M skulle ha hemmagjord kebabrulle, jag ska äta parma och getost pizza nomnom. Till kvällens gotte så blir det hemmagjorda rotfruktschips och dipp.

Ska ni se Mello ikväll? Vi ska 🙂

Lika tillfredställande när bordet är inoljat – blir som nytt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top