Man kan ha wrapen till det mesta och igår så orkade jag inte ta fram och tilllaga kycklingen utan hade Kronfågel Minutkyckling hemma och hela den är 0sp)  Blev oxå väldigt gott 🙂

Blir 4 wraps, två var ger 3sp p/p

  • 5 ägg
  • 1st röd chili
  • 65 g Babyspenat
  • salt
  • peppar
  • 6 st färska champinjoner
  • 2 st Kycklingfile
  • Sallad
  • 1 st röd paprika
  • 4msk Greek yoghurt 2% 1 msk är ca 25g)
  • Smör & rapsolja (Spraya till stekjärnet, 1tsk 2sp)
  • 1  tsk soja
  • Harissakrydda
  • 1 st citron + skal
  • Sriracha Mayo Sauce (ca 20g, 1sp)

Strimla kycklingen i små strimlor och krydda och ta i sojan och chilin. Stek tills det blir klart. Strimla sedan upp lök,champinjoner och paprika och stek upp.

Mixa ägg spenat,salt och peppar i en blender till e grön omelettsmet. Sprya järnet och stek omeletterna (blir 4st) på en sida. Vänd upp omeletten på smörpapper.

Pressa ner citronen i creme fraichen och riv skalet i. Rör om. Krydda med salt & peppar.