Boende, kalas och allmänt snurrig

Äntligen så är boendet på resan ner bokat, tjoho! Det blev Cambrils, och vi har faktiskt bott där 2017. Det är ca 23 timmar dit, så det blir en lång resa men det kommer att gå så bra, vi har gjort det förut. Efter det så är det ca 4-5 timmar till Cabo Roig, då är vi där på eftermiddagen, och det är rätt skönt att komma vid den tiden. Då hinner man packa upp och dra iväg och handla lite och fylla kylen och frysen. Hotellet i Cambrils är ett 4-stjärnigt och ligger vid stranden. Riktigt fint och vi vet att frukosten är topp! Har jag sagt att jag längtar?!

Man blir så vilsen i dagarna, alla fall just nu. Huvudet känns som att det matas med massa saker hela tiden och man vet varken ut eller in. Men det är ju så livet är. Gäller bara att komma ihåg att andas mellan gångerna och inte låta människor styra över en. Men just nu snurrar huvudet. Därav ska det bli skönt med avstickare/semestrar och massa roliga saker inplanerat framöver. Gäller att fylla upp med lite. Då slipper den här kalla tradiga perioden kännas som en evighet. Men jag berättar mer när det börjar närma sig, så håll ut.

Shit, helt plötsligt kom jag ju på att det är Mars månad och det innebär bl.a att minisarna blir 3 år, faktiskt nästa fredag. det blir ett ”Anna & Elsa” kalas  det är deras nya favoriter. Så jag hittade lite Frost grejor som de ska få i present sen så blir det varsin cykel och lite pyssel. 3 år och dom pratar massor, dom sjunger, dom snackar engelska, dom dansar, dom har humor. Helt fantastiska helt enkelt..

Tjejernas 1-års kalas

Tjejernas 2-års kalas
Hotellet i Cambrils

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top