Skönaste Lördagen & test av Smakbox!

Första lördagen på länge där jag fortfarande sitter i pyjamas och hela familjen är hemma och samlade. Jag ligger på soffan och har satt på Youtube random med Enrique Iglesias. Gud vad jag älskar dagar som dessa…

I eftermiddag så ska jag och M på en invigning i stan, en ny restaurang i stan som har öppnat. Spännande med nya koncept.
Sen blir det en kväll på stan med finaste vännen. Bokat bord på en restaurang och ska bli så himla kul att ses.

Åhh kan äntligen berätta att vi ska till vårt älskade Cabo Roig igen. Längtar så enormt mycket, och det ska bli så underbart att kunna få koppla av från allt och bara vara.  Koppla av vid strand och pool och inte titta på klockan, guld. Det som är ”nytt” på resan är att syrran med familj ska haka på. Deras första bilsemester igenom Europa. Så vi har hyrt varsitt hus på samma gata, 600meter till stranden och bara några meter från the strip, det kan inte bli bättre. Så redan nu börjar planeringen lite smått, mitt lilla anteckningsbok (via Iphone) kommer fyllas på sakta men säkert 🙂

Hämtade hem smakboxen idag, massa gottigheter i den, ja en del godis men det blev barnen glada av. Men spännande med pizzamjölet.

Jag testade fullkornsknäcket i morse och den kommer jag köra med i fortsättningen istället för minirut som jag har ätit. 2sp för två stycken.  Så morgonens frukost gick bara på 3 sp.

Nu ska jag krya ner och mysa med mini tjejerna innan duschen ropar. Ni får ha en trevlig lördag.
Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top