Åska och dunder

Ny vecka på ingång, tycker det gå för snabbt, hinner inte riktigt med…

Alla barnen kom igår, så det var riktigt mysigt, det firade vi med kvällsdopp och pannkakor i stora lass. Lilleman blev helt till sig när alla kom hem, han spela över och skulle kramas och pussas med alla. Det e kul att alla  kompar så bra, visst har de sina dagar precis så som syskon fungerar men ändå otroligt hur man kan få två familjer att bli en!

Satt i trädgården igår och blev plötsligt påmind om vissa stunder när man var liten..räcker med en känsla, lukt eller en plats så väcks minnen till liv. Det känns bra tycker jag för då kan man stanna upp och blunda och vara ”där” om ni förstår vad jag menar. I alla fall så satt jag  i skuggan vid bordet, grannen klippte sin gräsmatta med en vanlig handgräsklippare, fågelkvitter, lukten…då var jag tillbaka när jag var 8år och sprang på mormors gårdar, på somrarna. Hon bodde i en lägenhet som jag kan beskriva direkt ur mitt minne, lägenheten låg i alla fall på bottenplan. Trädgården  hade hon massa blommor och en blå/grön (tror jag) hammock, där  man älskade  att ligga ner och sprattla med fötterna, dricka sin oboy som hon serverade i min gula mugg och ett berg med rostemackor smör och gul marmelad (kan tacka mormor för mina extra kg,  fick väl nys på  socker då;) Grannen i huset brevid klippte sitt gräs, och där kom lukten, känslan…Underbart med bra minnen!!

Sitter och väntar på M då han e på fotboll med E, sen blir det kvällsmat och dags att natta 4 barn.. Tv lär man inte komma åt då det är fotbollslandskamp ikväll Sverige – Finland.

PS: Nu har de utlovat med åska och blixtrar, tycker gott att det räcker med det vi fick igår!

1 Comment

 1. Pia B
  2011-06-07

  Härligt med sommarminnen. Vet precis vad du menar.

  Riktigt kul att titta ikapp på allt roligt ni gjort.

  puss

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top