Söndag

Har precis njutit av en super god frukost, M drog iväg och handlade nygräddade bullar och jag satte på kaffet. Vi dukade ute i trädgården och hällde upp kopparna med kaffe, och bredde bullarna med smör och marmelad.. Detta e livet!

Igår så gick vi ner på stranden och la oss, det var första gången detta året, även då första gången jag kommer sitta utan att smörja in mig AJ, vi ser ut som kräftor! Men lilleman älskade det, han körde sina bilar och gjorde sina sandpannkakor. Senare på kvällen så kom syrran och hennes man och deras minsting förbi, det blev grillat kött med fänkålsgratäng och vin till det. Riktigt riktigt gott, det blev mycket skratt och sköna samtal och timmarna gick..

Idag blir det en sådan dag där vi inte bestmmer ngt, utan vi sätter oss i bilen och blir det stranden så blir det det, blir det att åka till Mölle så blir det det, skönt ibland att inte ha ngt mål utan att bara tuta o köra..

I morgon kommer stora skaran hit, min dotter och M söner. Så då e familjen fullbordad:-) Längtar så efter dottern min så det ska bli skönt att hon kommer hem. Jag är sjukskriven en vecka till så det blir bara att ta det lugnt och slappna av så gott det går.

Nu ska denna skånetös avbryta M städande, ser att han springer runt med både damsugare och moppen i högsta hugg. Skönt än en gång att ha en man som städar;) Nu duschen sen utflykt:)

1 Comment

  1. Sis
    2011-06-05

    Haha! Skön bild på Alice o sen linslusen milo. Hälsa städtanten därhemma! Puss

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top