Är det vår i luften?

Har en sådan skön energi i kroppen nu är det börjar ljusna upp igen. Så skönt att se solen lysa igenom molnen och delar av himlen är blå. Gud vad man saknat detta. Fler än jag som längtar efter solen och värmen?

Idag är jag ledig jag  har några möten men i stora hela ledig. Härligt med sådana dagar så man kan återhämta sig. Ikväll så är det yoga igen och man längtar verkligen, det är sådan balsam för själen och det är den bästa presenten jag har gett till mig själv.

Apropå själen igår så kom M hem med en Soul Planner Har någon av er en sådan? Det är perfekt sätt att checka in med oss själva och reflektera över hur vi mår och landa i dagens intryck. Det är otroligt viktigt att ta en liten stund för oss själva att reflektera över hur kroppen känns, vad man är tacksam över och vad vi behöver för att må bra. Jag ser fram emot att fatta pennan och börja fylla boken.

Januarimånad har varit en bra start för kropp och själ. Skönt att ta tag i saker och gå tillbaka till rutinerna. Jag hittade även ett nytt ställe att utöva yoga på. Så nu är det 3 dagar i veckan där jag bara tänker på mig själv och tar hand om själen. Så skönt!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ta på mig skorna och ta en skön promenad. Önskar er en fin torsdag.

Älskar verkligen vår nya soffa med sittpallar och bord. Köpte även nya luckor till tv-bänken, liknande soffbordet så det blev en helhet.

2 Comments

 1. Anna
  2024-01-27

  Såååå fint vardagsrum! Var har ni köpt de fina luckorna?

  Svara
  1. Linsalusen
   2024-02-11

   Tack snälla 🙂 De kommer från IKEA.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top