Februari

Äntligen efter en lååååång Januarimånad – den har verkligen känns som en evighetsmånad. Men de har varit fokus på bra mat och hälsa och jag startade även upp min yoga igen. Fokus på mat och hälsa kommer självklart att fortsätta, men kommer som sagt unna mig lite extra ibland . Så jag e happy att vi har gått vidare till en ny månad och välkomnar den med öppna armar.

Ledig dag och solen visar från sin bästa sida, hemmet är nystädat och middagen till ikväll förberedd. M äldsta söner kommer ikväll på middag och fira ska fira den äldsta som fyller år i morgon. Så jag tänkte svänga ihop ngn god krämig kycklinggryta och så blir det såklart tårta.

Var en sväng till VC idag, min hosta vill inte ge sig. Så fått utskrivet en hostmedicin som jag ska testa sen hålla koll på så det inte vänder och får feber, då e det kanske en risk att det blir lunginflammation. Så jag fick snällt avboka mitt pass ikväll av rådan av sköterskan. Förhoppningvis så kan jag dra till gymmet på söndag.

Meeeeen, inatt sov jag 10 timmar så jag vaknade utvilad och piggare. Skönt – älskar dom nätterna när man somnar och sen vaknar upp utan avbrott på natten.

Ha en fin torsdag.

Alltså denna koreanska pokebowl är så jädrans god, kan leva på den. Recept på den finns i bloggen.
Där vi är ,där e han – ALLTID

Min nya svarta kappa från Ellos, har äntligen kommit. Längtar tills jag kan använda den flitigt.

Bananplättar till frukost – tröttnar aldrig.

Glad Torsdag på er,

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top