Ja då är andra veckan avklarard och jag e lite smått besviken. Bara 0,6 nedgång och jag har ändå skött mig bra tycker jag. Sen undrar jag om det är ngt fel på vår våg, ena stunden står det ngt annat när jag sedan hoppar upp igen jag då kan det skilja upp till 0,5? Kan det vara så att den behöver nytt batteri? Eller vad kan det vara för fel?

Minus 0,6.. Ja det var ialla fall ett minus och jag får väl skatta mig lycklig. Jag var ändå trots allt ute i lördags, men jag skötte mig. Men alkoholen är ju inte så jätte bra, kroppen samlar på sig massa vätska. Men hade detta varit i normala fall så hade jag svängt inom MCD och köpt en meny sen hade man druckit söta drinkar ute och potatis el pommes till maten, då hade jag gått upp. Innan utgången så var det kalas hos min andra syster och då serverades det en tårta och kakor och godis. Jag valde att ta en liten liten bit 5×5 cm. Inga kakor inget godis. Men detta är ju en livstil och för att jag ska mår bra och känna att jag kan så vet jag att om jag blir bjuden så äter jag det men tar väldigt lite, eller plockar bort det som är mindre bra.

Jag är ju sådan att jag vill se resultat direkt och när jag antingen står still eller går ner väldigt lite så ger det mig ett bakslag jag blir besviken o vill hitta vad som är felet. Sen att väga sig varje dag inser jag att det är inte bra, för det verkligen variera sig från dag till dag. plus, minus, plus, minus.

Nä upp och hoppa på hästen och fortsätta färden mot ett nyttigare, friskare, och smalare liv 😀