Andra Veckan med LCHF

Ja då är andra veckan avklarard och jag e lite smått besviken. Bara 0,6 nedgång och jag har ändå skött mig bra tycker jag. Sen undrar jag om det är ngt fel på vår våg, ena stunden står det ngt annat när jag sedan hoppar upp igen jag då kan det skilja upp till 0,5? Kan det vara så att den behöver nytt batteri? Eller vad kan det vara för fel?

Minus 0,6.. Ja det var ialla fall ett minus och jag får väl skatta mig lycklig. Jag var ändå trots allt ute i lördags, men jag skötte mig. Men alkoholen är ju inte så jätte bra, kroppen samlar på sig massa vätska. Men hade detta varit i normala fall så hade jag svängt inom MCD och köpt en meny sen hade man druckit söta drinkar ute och potatis el pommes till maten, då hade jag gått upp. Innan utgången så var det kalas hos min andra syster och då serverades det en tårta och kakor och godis. Jag valde att ta en liten liten bit 5×5 cm. Inga kakor inget godis. Men detta är ju en livstil och för att jag ska mår bra och känna att jag kan så vet jag att om jag blir bjuden så äter jag det men tar väldigt lite, eller plockar bort det som är mindre bra.

Jag är ju sådan att jag vill se resultat direkt och när jag antingen står still eller går ner väldigt lite så ger det mig ett bakslag jag blir besviken o vill hitta vad som är felet. Sen att väga sig varje dag inser jag att det är inte bra, för det verkligen variera sig från dag till dag. plus, minus, plus, minus.

Nä upp och hoppa på hästen och fortsätta färden mot ett nyttigare, friskare, och smalare liv 😀

4 Comments

 1. jenny
  2011-07-18

  Men precis! Det är en livsstil och jag tycker att du verkar hantera sådana situationer väldigt bra! Grattis till minus! 😛

  Svara
 2. Margitha
  2011-07-18

  Grattis till ditt minus. Minus är minus ..

  Fortsatt pepp till dig 🙂

  Svara
 3. Sockergrynet
  2011-07-19

  Skriver samma här som jag skrev i Åses blogg:
  Jag håller på att läsa ”Varför går jag inte ned i vikt” av Sten Sture Skalderman. Han påpekar om och om igen att det tar tid att äta sig frisk, framför allt för oss kvinnor som prövat en bantningskur eller två. Ett halvt kilo ned är kanon, men jag förstår dina tankebanor då jag är där själv. Jag har hamnat på en platå där jag varit i ett par veckor, har blivit besviken, brutit ihop och nu tar jag nya tag. I slutänden blir man belönad och vågen är egentligen inget bra mått!

  KÄMPA PÅ!!
  kram

  Svara
  1. S
   2011-07-22

   Hej… Ja du har helt rätt! Som du säger det tar tid att äta sig friskt. *Man e ju på rätt spår det får ta den tid det tar..
   Kraaam

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top