Hoho?!

Nu får det vara nog tycker jag! Vart är sommaren? Värmen, solen? Besöken till stranden, kvällarna i trädgården? Inte konstigt man suktar efter utomlands nu. Jag och m satt igår och tittade på resor och gud vad sugen man blev. Så vi kom fram till att en vecka till våren bara han och jag hade inte varit fel, koppla av, vila batterierna och bara få vara. Sen fyller M jämt nästa sommar så då dra vi 2-3 veckor utomlands och fira honom… Gud ska bli riktigt skönt. behöver verkligen ett miljöombyte, sen hade barnen älskat det!

Idag kom alla barnen hem, ja i alla fall tre av dem. Så nu är det full rulle här hemma. Underbart. Älskar det lilla kaoset..

Nu har jag krypit ner i sängen och har en man brevid mig som ligger med migrän, (brukar vara kvinnan´s roll) men ja så är det här just nu..

Natti, Natti

PS: HIF vann över Kalmar idag, så jäkla gott. Tror absolut vi vinner guldet iår!

 

2 Comments

 1. jenny
  2011-07-19

  Håller med!! Idag skiner solen iaf så vi drar till falkenberg om ett par timmar. Vi har också suttit och kollat resor ”sista minuten” men vi ska åka till Lanzarote i oktober (tack o lov!!) så vi fick lugna ner oss…. Men nästa sommar blir det Cypern, DÄR kan man väl inte gå fel eller?! 🙄
  kram

  Svara
  1. S
   2011-07-22

   Skönt, hoppas ni hade det trevligt! Nä Cypern ska det vara fint! Ja nu lockar det en semester utomlands..
   Kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top