Fin fina Fredag

Its Friday!!!

Satte mig nyss ner med en kopp kaffe,  Spotify strömmar ofta här hemma ur högtalarna, just nu satte jag på denna lista – sköna avkopplande låtar, passar mig perfekt denna morgon. Små tjejerna sover och hunden ligger i knäet. Jag känner ett sånt lugn, underbart!

Som ni vet så är M Ledig Fredagar och det är så skönt att ha sin man hemma en dag extra. Jag får lite avlastning och tjejerna få möjligheten att trötta ut honom haha.

Som sagt underbart väder, man får så mycket energi nu när det är ljust och framförallt när det är fint väder! Sitter och funderar på vad som händer idag?  Blir nog en runda ner på stan, det var så himla längesen jag var där. Blir ofta att man åker ut till de närmsta köpcentrum, men idag blir det stan. Sen eventuellt en tur till Helsingör, ja vi får se.

Syrran kom och mös hos mig hela eftermiddagen igår och senare på kvällen så vart vi båda sugna på ost och charkdelikatesser, så det bidde det 🙂 Lugn och avslappnad kväll.

Jag hade glömt att avbeställa Glossyboxen, jag har haft den i några år men tycker att den senaste tiden så har det varit skitgrejor. Men igår så kom boxen och det var helt ok grejor denna gång.  Jag fick ögonkräm – Oolution, ansiktsborste – Spa to you, ansiktskräm – Ti Rivoire, ögonskugga och håroljespray -Gliss med omegaplex.  Jag är mest nyfiken på den sista, då den innehåller omegaplex.

Önskar er en härlig Fredag

Fredagens utstyrsel 🙂

Eden

Adele

 

 

1 Comment

  1. Åse
    2017-01-27

    ❤️?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top