Yazhou

Mannen är bortrest och ibland så brukar syrran komma hit och sova över. Vi har lite egentid ihop och passar på att snacka om allt mellan himmel och jord. Igår så var vi alla fall på en resturang som P hade varit på innan och sa – den måste vi bara gå till! Så yes vi gjorde det.

Och jag säger WoW – älskar inredningen och maten ska vi inte prata om?! Det är så mycket att välja mellan och det är omöjligt att smaka på allt. Här kommer jag definitivt hit fler gången och måste bara ta med maken och barnen – dom hade älskat det!!

Restaurangen heter Yazhou och finns på Norr och Söder, vi gick till den på söder. Vi valde Grand Buffé.

”Vi kallar det en kulinarisk resa genom Asien.

Börjar med färsk och fräsch sushi med tillbör. Njut av både kinesiska, thailändska ch vietnamesiska rätter i vår uppdukade buffé. Kombinera gärna din egen rätt i vår mongoliska barbecue och avsluta med dessert och mjukglass buffé.

Detta ingår:
-Stor sushi buffé
-18 asiatiska special varmrätter
-4 asiatiska  special sallader och soppa
-Dim Sum, 6 olika sorters serveras som buffé

Mongolisk barbecue
Du kombinerar själv vilka råvaror som skall ingå i din rätt. Välj och blanda: lammkött, nötkött, fläskkött, kycklingfilé, tigerräkor, grönmusslor, bläckfisk, krabba, färska grönsaker. Du ber kocken att tillaga det enligt nio olika spännande sätt som du väljer enligt utsatt meny.

Dessert & mjukglass buffé
Stilla sötsuget! Skapa din egen desserttallrik med sötsaker från vårt dessertbord.

Pris: 199:-”

(två översta är lånade bilder)

SES Kogen Yazhou TB1-1000x600 IMG_5583 IMG_5584 IMG_5585 IMG_5579 IMG_5581 IMG_0309IMG_5599 IMG_5606 IMG_5604 IMG_5597 IMG_5596

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top