Gräsänka och walk in closet.

Känns som jag knappt har sovit något inatt – rätt mör idag. Sover oftast dåligt när jag vet att något ska ske och M skulle upp tidigt i morse och ta flyget till Sthlm. Han kommer hem i morgon kväll igen så han är inte borta så länge.

Sitter och planerar lite inför resan och insåg att jag har ingen väska att packa mina kläder,skor och övrigt i. Den nya resväskan är alldeles för stor för att få plats i takboxen och tror inte heller att jag får plats med den längst bak i bilen. Sitter ju ändå redan 7 personer i bilen och det kommer vara andra väskor och en del kuddar. Så jag får jaga tag i en större väska.
Någon som har ett bra tips på var man hittar en stor snygg bag/väska?

Rensade min garderob igår och insåg att det fanns en del som jag inte använde – lika bra att sälja av det. Har planer att göra om garderoben det är en mini walk in closet. Ska rensa ut allt och måla om sen ska jag ta upp massa hyllor och in med en byrå och en snygg matta. Kan bli riktigt fint där och då intalar jag mig själv att man har bättre ordning på skor,kläder och smycken 🙂 Och förhoppningsvis får även min man plats med en del av sina kläder, lovar dock inget haha.  Får i alla fall flirta med honom så han kan ta på sitt snickarbälte och hjälpa mig att bygga.

Ska ta tag i detta när jag kommer hem från Spanien!

(Lite lånade bilder från nätet)

closet_046a small-walk-in-closet-organization-ideas-Closet-Transitional-with-accessory-storage-shoe-shelf Stylish-Walk-In-Closet-Designs-Ideas tumblr_mgxyjobxrt1r3hbd2o1_500_large_50fd918cddf2b306e1f67332

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top