We are back..

Tycker det är så skönt att komma in i rutinerna igen. Och man märker att barnen och ja även vi vuxna behöver det.

Idag var det dagen då skolan började igen, jag var förberedd på sura miner och djupa suckar. Men nä kors i taket så gick det hur bra som helst i morse. Men jag kan inte sticka under stolen att jag var sjukt trött när klockan ringde 06 i morse.

Sen märkte jag  även igår när vi kom hem att det att det fortfarande var ljust vid 16, så det innebär ju att vi går mot ljusare tider. Gud så skönt!

Föresten, har ni testat att vinterbada? Jag har hört så mycket om det och att det är så uppfriskande. Att få börja dagen med bastu och ett eller två dopp i havet eller att få avsluta dagen med det. Så jag var bara så sugen att testa det. Så nästa vecka drar jag och Lollo och kör vårt första vinterbad 🙂

Läste även att Pålsjöbad har ngt som heter Bastuchill – I en bastuchill ingår aufguss som är en tio minuter lång mindfulness i bastun. Man är i ett värmande bastubad med väldoftande eteriska oljor över bastuns heta stenar. Och under tider får man njuta av en underbar utsikt över sundet . Doft och värme fläktas sedan mjukt ner på dig som bastar, med hjälp av en handduk. Man får en saltskrubb, juice och färsk frukt. Hur jäkla skönt låter inte det?

Mer än jag som saknar starten på våren?❤️

2 Comments

 1. THerese
  2020-01-11

  Varit på Ausguff. Galet vArmt men ändå skönt vågade inte bAda fy Fasiken så kallt!

  Svara
  1. Linsalusen
   2020-01-13

   Åhhh härligt ??

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top