Vintips och en 3-rätters

En skön helg med god mat och dryck trots magsjuka barn. Vi hann njuta av en trerätters i fredags innan första barnet blev sjuk, sen som sagt en natt med ingen sömn och ja ni vet ju själva hur allt går till… MEN spolar vi tillbaka några timmar så var det lite bättre. Jag hämtade hem små fisarna från skolan och förberedde allt.

Jag var gräsänka och väntade hem M på Fredagen så jag förberedde all mat m.m Till förrätt så blev det en charkbricka med ett FANTASTISKT gott vin till som bara är ett måste att ha när man äter chark. Jag har alltid trott man skulle ha rött till, men nej utan vitt. Och detta var klippt och skuret för det. Vinet heter Bonterra Chardonnay

Till varmrätt så hade familjen tjatat om Chilligryta i början av veckan så det fick det bli. Så himla gott med en skvätt sriracha och toppa med smetana och lite nachochips så är du i hamn. Till det så drack vi en ny öl som hade kommit in på bolaget. Och även där vilken kombo! Ölen heter Sibilla Helles och ni hittar den här 

Till efterrätt – Lakritspannacotta med ett glas bubbel. Och receptet på den hittar ni här 

Så ja det var en perfekt fredagsmiddag. Och det är så himla kul att stora sonen vill oxå äta samma mat nu och vara  med i diskautionerna och han höll t.m en mindre musiktävling 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top