Hoppsan en efterrätt till….

Sen lördag eftermiddag så var det dags för nästa barn att insjukna. Eden börja få ont i sin mage och må illa och då fatta vi direkt att det var dags. Tjejerna följer alltid varandra när det gäller allt, sjukdomar, läng, vikt och även nu när de tappar sina mjöltänder, exakt samma tänder med de tappar, helt otroligt….

Nä lilla loppas sov så löste jag kvällens middag. Vi hade lite kyl/frystömning hemma och jag kompade ihop en rätt trevlig rätt. Jordärtskockspuré och grillad flankstek med ugnsrostad vitlök och cocktailtomater. Till det blev det chillismör och varm bearnaisesås.

Till efterrätt så blev det Tiramisu Och jag stoppar er redan nu jag är egentligen ingen efterrättsmänniska. Jag beställer det väldigt sällan det ute och inte heller gör det hemma. Nu råka det visste bli två kvällar i rad. Men Tiramisu är ju bara så gott! Och till det så serverade jag ett litet glas amaretto och en kaffe.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top