Säger jag som spenderar halva lördagen i en frisörstol…

Oavsett så känns det som att våren har kommit för att stanna.

Solen, dofterna och bara det att tjejerna kan springa ute i trädgården och leka fritt – snacka om att man får tillbaka energin och äntligen kan bryta det dystra mönstret av en lång och kall vinter – underbart!

I går blev det några timmar på jobbet innan man kunde hem och sätta på grillen. Blev en fläskytterfilé med hemmagjord Coleslaw och en fräsch sallad.

Hela familjen njöt av maten och sen blev det lite biljard på det innan vi slängde oss i soffan.

Bara att vakna till solsken innebar att det drogs upp planer för dagen. En tidig frukost, i väg med sonen till fotbollsträningen och sen ut i trädgården. Vi förbereder för att bygga ut vårt trädäck så där var en del buskar som skulle bort och sen fick det även bli lite påböttring av gräsmattan på de ställe som vi ska behålla. Och nu sitter jag alltså här och fortsätter mitt projekt att åter bli blond…

Ikväll lär vi dessutom bli bortskämda när storasyster bjuder på middag…barnfri dessutom! Snacka om att jag och M lär njuta!

Nä, nu är vi snart klara här och dags att bege sig hemåt. Hoppas kunna hinna med lite målning oxå innan jag gör mig klar för kvällen

Hur spenderar ni er lördag?

Ha en fortsatt fin lördag

Psss…ställde mig förresten på vågen i morse . Allt går som på räls och nu är det 11,5 kg som lämnat denna kropp sedan årskiftet – ibland är livet bra rättvist ?

Lite ljusare, nästa och sista steget är bokat innan resan till Spanien då ska det bli blont.