En liten sminkvideo

Många har frågar mig om vilka produkter jag använder, hur jag sminkar mig osv.. Jag har alltid gillat att sminka mig och var alltid den som sminkade alla andra på festerna när man var yngre. Sen så får man ju mycket inpspiration på sociala medier idag och på youtube kan man hitta massor ju! Men jag är absolut inte utbildad och detta är bara en rolig grej, och jag tycker det blir oftast snyggt 🙂

Men jag gjorde en snabb enkel sminkning igår innan jag drog till jobb, inget avancerat och som sagt nybörjare på detta att sminka sig framför en kamera. Men det beror på responsen, vill ni se mer och veta mer så kommer jag absolut lägga upp videos och mer produkter på smink. 🙂

Filmen som kommer här är inte i ”normal” hastighet” då jag egentligen bara skulle lägga ut den på Insta. Men till nästa gång i så fall så kommer jag visa lite långsammare sminkning 🙂

Bättre bilder på produkterna nästa gång 🙂

5 Comments

 1. Gunilla (Gunsan)
  2018-04-13

  ??

  Svara
 2. Johanna
  2018-04-14

  Jag vill gärna se mer! Tycker du är så snyggt sminkad, och vi har lite samma färger så det kan ju bara bli bra tänker jag ?

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-04-14

   Hej, vad kul att höra 🙂 Då får v se till att det blir mer av detta.

   Svara
 3. Laila
  2018-04-15

  Tjo, önskar åxå sminkvideos ??? Kram

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-04-16

   Hej. Tack, kul att höra 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top