Vilken dag..

Vilken härlig söndag!  22 grader och stor sol, precis vad jag behövde.

Med andra ord så har dagen, mestadels, spenderats ute och vi har fått gjort en himla massa. Det har krattats löv, plockat undan madrasserna till loungen som är även flyttad till framsidan. Dessutom har vi färdigställt vinterskyddet till poolen.

På tal om lounge så är tanken att investera en ny, till baksidan, inför nästa år. Vi känner nämligen att vi behöver en större, och en skönare, men den kommer köpas nästa vår. M har dessutom varit borta delar av dagen, sonen har haft match och sen så hade HIF hemmamatch. Så jag och minis har som sagt spenderat dagen ute, pannkakor i solen och även lite ”solande” hann vi med.

I fredags så var det dags att flytta till vårt nya kontor som bara ligger ca 5 min ifrån mig, hur bra är inte det? Nära till hemmet, och nära till dagiset, nära till restauranger, ja nära till det mesta. Plus att den är nyrenoverad och har en skön industrikänsla över sig. Jag har även fått ett eget kontor. Så ingen söndagsångest att det är Måndag i morgon, utan man vill ju bara till nya kontoret 😉

Nu väntar vi hem dottern som har varit borta mer eller mindre hela dagen, det är ju så det är när den åldern kommer, ständigt på vift. Känns jobbigt när de blir äldre och är inte lika beroende av sin mamma, men jag det får bli ett annat inlägg. När hon kommer, då ska jag krypa ner i sängen och vänta på John Blund.

Hoppas ni har haft en skön helg.

Nya lokalen!
Ett super gott vitt vin till förrätten vi åt i lördags

Tips på ett gott rött boxvin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top