Världsmiddag och bröllopsklänning…

Igår efter jobb åkte ner till ostbutiken direkt efter stan och köpte våra ostar och tryffelkorv, så himla gott!
Till det drack vi ett jätte gott vin till Allegro jätte bra till maten..

Idag så fick vi lite sovmorgon och kunde iallafall ligga i sängen till nio, sonen som kommer fortfarande in på nätterna tyckte det var super mysigt att vi alla låg kvar i morse haha vilken myskille han är. Hade hade fotbollsträning egentligen i morse men så som han hostar så blev det inget idag.

Det blev en sväng på stan och sen så åkte faktiskt vi till en butik och jag provade lite bröllopsklänningar. Säger bara WoW, vilken upplevelse, jag som då aldrig har varit gift och inte heller provat en bröllopsklänning så var detta en upplevelse. Jag hittade några och provade tre st som vi valde ut.

Den första var jätte fin men inget släp och den var lite kort, klänning nr 2 den hade ett underbart vackert släp och fick en riktigt snygg figur i den men gillade inte hur den satt över bysten. Och klänning nr 3, ja den kändes bara rätt, armlös och hjärtformad vid bysten och sen är det typ som en ”marräng” klänning, jätte fint släp även på denna. Perfekt klänning till ett slotts bröllop!  M var mållös och det säger kanske en del <3

Så vi ska tillbaka  mitten av December och göra en beställning, det tar typ 6-7 månader att få den.
Kan man säga att nu känns det på riktigt?!

I kväll blir det världsmiddag hemma hos syster Pia och hennes man, och i dag blir det Lichtenstein som vi åker till spännande!! Nästa matresa blir hos oss och då blir det Malaysia ”Selamat datang ke Malaysia :)”

Haben Sie einen schönen Samstag
Liebe

 

 

Jag gillar inte portvin så mycket, men denna var riktigt god. Tack Pernilla & Peter <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top