12 Juli 2014

Bara några få timmars sömn och magen full med fjärilar så är det dags att kliva upp.
Jag och mina systrar hade bokat in oss på ett hotellrum i stan för att få lite egentid med varandra❤️

Kl 14.00 lyfter vaktmästaren upp min son som får ringa i klockorna. Nu, nu är det dags. Hjärtat slår så hårt och jag kan knappt andas..
Portarna öppnas och bästa Patrik börjar  sjunga vår låt –  Journey Faithfully (får gåshud varje gång jag hör den)
Barnen går sakta in efter går Pia in dörrarna stängs snart är det min tur.. Några minuter som kändes som en evighet då var det min tur att gå in och möta mina vänner, familj  och min stora Kärlek. Det var en magisk känsla som inte går att ta på!

Min dotter sjöng – Utan din andetag gissa att jag grät och hon grät jag blev så rörd så ja det går inte att beskriva! Vilken gåva som mamma att få uppleva.

Vilket bröllop och vilken fest – MAGISKT! Och fina Björn från Björns Band som sjöng till vår bröllopsvals – På Gator Röda och Blå <3

Idag är det vår bröllopsdag –  1 år som gifta.

Lyckliga mig som får vakna upp varje morgon med min bäste vän och min stora Kärlek i livet. Du gör mig så hel som ingen annan har fått mig att känna. Jag är evig tacksam att för 5,5 år sedan att du kom in i mitt liv. Jag ser fram emot att vandra denna livslånga resa med dig.

Jag kommer alltid att älska dig❤️

IMG_2959 IMG_2960 IMG_2963 IMG_2966 IMG_2969 IMG_2990 SM89 SM74sv SM99a41

IMG_3026 bild3 SM99b17SM99b72

 

  
 SM99b93 SM99b95 SM99c12 SM99c13 SM99c16

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top