Vår och solsken..

Visit är det härligt att det fina vädret är här?! Igår så slängde jag av mig både jacka och tröja och sprang runt i trädgården med T-shirt. Trädgårdsarbete stod på schemat, jag har målat kragpallarna och lagt i jord. Jag har flyttat över gräslöken och ska så massa annat gott när graderna har ökat lite mer. Och i år ska jag även köpa blåbär och jordgubbsplantor. Barnen kommer älska det. Jag minns själv som barn hur mysigt det var att springa runt i trädgården och äta äpplen och vinbär och jordgubbar. Jag vill förmedla samma känsla till barnen.

En del av baksidan på huset ska bli trall, Åhh det kommer bli så fint. Jag har byggt en soffa till barnen på ovanvåningen av pallar. De ska plockas ner och målas vita och det ska bli en myshörna på trädäcket, hitta nya dynor och kuddar. Det kommer bli riktigt trevligt.

Härligt med massa planer och inte nog med det så är det ju ändå ett bröllop som ska ske med, om 4-månader 🙂
Planeringen går framåt och det känna bra att det har lossnat lite. Idag är det M tur att hitta kläderna till bröllopet, borde ju inte vara sååå svårt,eller?

Nu ska jag få i mig lite kaffe, invänta några grader till ute, sen ut i trädgården 🙂

Kram på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top