Var ej förberedd – Operation

Hej på er, nu har jag landat här hemma efter operationen. Har försökt att skriva nu tre ggr, men blivit så trött varje gång så det har bara inte blivit något vettigt av det men nu gör vi ett sista försök 😉

I förgår så var det äntligen dags för operationen, och försöka få den så bra som möjligt. Ni som kanske inte har läst innan så slet jag av ledbandet i en olycka i Juni sen har det varit många turer och väntetid men nu så hamnade jag rätt.

Det visade sig att ena foten så vad ledbandet helt borta, så de har satt in titanskruvar och en platta, fattar det som en delvis steloperation. Så nu håller vi tummarna att jag blir helt bra igen, det är en lång väg dit med rehab i 12 månader och nu ska jag gå med en ortos i 6 veckor.

Denna natten var ett helvete, hade så ont så jag kunde ej sova. Jag har ju morfin som jag ska ta, men är ju inte så förtjust i det så det tar jag vi ”kritiska” lägen som i natt då. Jag var inte så beredd på att vara så orörlig som jag är just nu att inte kunna göra saker som är så vanligt i vardagen, och vare steg med kryckorna är ju en sådan påfrestning, sen inte nog med det så belastar jag ju en fot som är oxå skadad som ska opereras senare då ledbandet på den är så pass skadad och detta är ju inte det optimala. Så ja det lär bli mycket vila här framåt.

Ville bara kika in och säga hej,

Sjuktransport hem, maken hade stanna kvar i Malmö hela dagen o väntat, fint av honom.

Omringad av denna lilla lurviga Deeney som ger massor med kärlek


Vacker bukett som kommer med blomsterbud från syrran Pia & Niklas <3


Fin bukett från jobb 3>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top