Träningsvärk & bilder på gästrummet

Tjingeling.

Jag skulle bara lägga mig och kolla resor igår kväll, slutade med att jag deckare halv nio. Tjugo över tolv vaknade jag och var väldans pigg, haha men men jag somnade om igen efter ett tag. Vaknade med grym träningsvärk idag, men skönt. Det blev en timme på bandet och sedan ett spontant body balance pass. Skönt, där går man igenom hela kroppen, passar mig så. Och nu så tränar dottern och med mig så hon är verkligen en morot:)

Har ju missat helt att lägga ut bilder på mitt lilla gästrum, blev så nöjd. Saker och ting behöver inte kosta mycket för att få ett fint rum.
Före

Efter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top