Det håller inte..

Känslan att man går runt med en inre stress konstant. Så mycket man vill hinna med, familjen, träningen,vänner,bloggen, resor, kosten, jobbet listan fortsätter…

Så är det för oss flesta, mer eller mindre. Man vill för mycket helt enkelt. Men vad skönt det hade varit att kunna koppla av helt, ingen press och helt bekymmerslöst….

Igår fick jag den där jobbiga känslan i magen igen. Jag fick problem med ena ögat förra året, jag såg svarta prickar och blev aning rädd. Kollade upp det och det visade sig vara glaskroppsavlosning inget jag behövde oroa mig så över och det är ganska vanligt. Men samtidigt så såg dom en liten förändring på gula fläcken (vanligt bland gamlingar, men så gammal är jag inte). Jag ringde dom förra veckan för jag tycker att jag börjar se vissa linjer vågiga och det blivit mer o mer senaste halvåret. Fick en tid igår och positiva var att det var inga större förändringar sen förra året tillbaka, skönt. Men tydligen så har jag en ovanligt ögonsjukdom som hon knappt visste ngt om. Hon visade min fotograferade bild på ögat, det var typ bubbligt vid näthinnan eller hornhinnan, jag slutade lyssna när jag hörde ovanlig ögonsjukdom. Och tydligen såg dom det för 1 år sedan men inte sagt ngt??

Läkaren skulle visa mina bilder på mötet på fredag och se vad experterna säger sen skulle jag få ett brev hem. Jaha, det var en käftsmäll detta! Självklart ska man inte måla fan på väggen, men klart man blir rädd.

Jag skulle vara förbered att jag kommer se vågigt och att synen långsamt kommer bli sämre. Och man kunde inte göra något åt detta Jaha???! Usch slog ner mig en aning, största rädslan blir jag bllind?! Jag hoppas verkligen att jag får ett riktigt svar på allt, då läkaren knappt visste något om detta.

Efter detta så drog jag till gymmet, behövde gå av mig allt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top