Livet Livets Goda Mat, Vin och Recept

Tomatcarpaccio med mozzarella och hallon

Tomatcarpaccio med mozzarella och hallon
4personer 5 sp p/p

  • 35 g salladsmix
  • svartpeppar, nymalen
  • 125 g färska hallon
  • 1 msk Zeta Balsamico Hallon
  • 5 tomater
  • 2 msk Zeta Extra jungfruolivolja Garda
  • 1 förpackning Zeta Burrata (eller Zeta Mozzarella di Bufala)
  • flingsalt

Skiva tomaterna tunt med vass kniv och lägg ovanpå en tunn bädd av gröna blad på ett stort fat. Krydda med flingsalt, peppar och olivolja. Riv isär hallonen i mindre bitar och blanda försiktigt med hallonbalsamico, låt dra några minuter.Toppa tomaterna med riven burrata, ringla över hallon och hallonvinäger och strö över basilika före servering.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta:
    Verifierad av ExactMetrics