Tips på produkter

Veckan går undan och onsdag redan.

Jag fick hem lite produkter igår. Och måste bara tipsa er om bla bästa dag/natt krämen. Huden blir slät och får sådan lyster, t.om med mannen som aldrig ser något sådant blev impad. Dr Dennis Gross C+ Collagen Deep Cream. Bästa krämen jag har använt och som ger resultat!

Ska även testa Värmeskyddet från OSIS (har inte använt denna förut) samt primern, Kul att testa något nytt! Silverschampot från Maria Nila älskar jag! Och nu nu när jag har blivit kallare i håret så blir det perfekt med att använda denna.

Nu ska kidsn få frukost, jag ska duscha sen dags för lämning på dagis och skola sen dags för jobb.

He en fin piglördag 🙂

Vitaminer som intas varje morgon.

En palett från Max Factor med massa snygga ögonskuggor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top