• 250 g frysta, tinade gröna ärter
  • 150 g smulad fetaost
  • 2 msk fryst, hackad dill
  • 1/2 dl matyoghurt (8 %)
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk peppar
  • 100 g böngroddar
  • 2 förp, Findus Torsk
  • 4 chapatibröd eller tortillabröd (medium)
  • 1/2 dl panko (kan behövas mer)
  • 1 ägg
  • Citronklyftor
  • Olja
Mosa ärterna lätt med en gaffel. Blanda med fetaost, dill och yoghurt. Krydda med salt och peppar. Ställ kallt till servering. Skölj och låt böngroddarna rinna av.  Vispa ägget och lägg i en skål, häll över pankon lite och peppar i en annan skål. Doppa fiskbitarna i ägget sen i pankon och stek tills den blir färdig.
Stek fisken
Till servering: Fyll bröden med ärtröra, böngroddar och fisk. Servera med citronklyftorna.
Denna portion blir det 8 sp
Sonen valde att ha annat i sin wrap. Han hade torsken så klart fast med mos,gurka och ketchup 🙂