Livet Livets Goda Mat, Vin och Recept

Sprödbakad torsk med fetaoströra och wrap

  • 250 g frysta, tinade gröna ärter
  • 150 g smulad fetaost
  • 2 msk fryst, hackad dill
  • 1/2 dl matyoghurt (8 %)
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk peppar
  • 100 g böngroddar
  • 2 förp, Findus Torsk
  • 4 chapatibröd eller tortillabröd (medium)
  • 1/2 dl panko (kan behövas mer)
  • 1 ägg
  • Citronklyftor
  • Olja
Mosa ärterna lätt med en gaffel. Blanda med fetaost, dill och yoghurt. Krydda med salt och peppar. Ställ kallt till servering. Skölj och låt böngroddarna rinna av.  Vispa ägget och lägg i en skål, häll över pankon lite och peppar i en annan skål. Doppa fiskbitarna i ägget sen i pankon och stek tills den blir färdig.
Stek fisken
Till servering: Fyll bröden med ärtröra, böngroddar och fisk. Servera med citronklyftorna.
Denna portion blir det 8 sp
Sonen valde att ha annat i sin wrap. Han hade torsken så klart fast med mos,gurka och ketchup 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: