Söndagstipset – Väskor från Alixtra Bags & Accessories

I samarbete med Alixtra.se

Godmorgon 🙂
Idag har jag ett trevligt söndagstips med en rabattkod till er.

Jag har alltid en hel del grejor i min väska, dator, smink ,nycklar, blöjor, kofta ja you name it! Jag bara älskar denna väskan från ReDesigned – Molly Bag. Den är i mjukt skinn och blir bara vackrare  ju mer du använder den. Den är perfekt för den som, precis som jag, har en del i väskan. Jag tycker den är så snygg och är så glad att har äntligen har hittat den! Den finns även i svart. Ni hittar väskan här.

Jag har några stycken från Alixtra Bags & Accessories bl.a denna söta lilla väskan.

Wannahave är en nätt och smidig väska som har kortfack på sidan. Du får plats med mobil, läppstiftet och lite annat smått. Jag har den svarta och den finns i 4 andra läckra färger.

Och självklart så kommer jag att ha en rabattkod till er! Om ni använder koden linsalusen20 så får ni 20% rabatt på alla väskor som finns i lager (EJ kommande nyheter) samt att ni får 20% på alla smycken på från BudToRose. Koden kommer att gälla en vecka ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top