Skapa ngt nytt..

Jag e så trött på den förra layout men denna var inte mycket roligare. Men WordPress har tyvärr inga roligare och sitta och koda ihop en sida är inte min grej precis..

Igår så var jag och fotograferade på ett köpcentrum som har 5års Jubileum Familia och igår så var Ola Lauritzon och höll ett föredrag om GI så jag fick chansen att prata lite med honom och fotografera honom, trevlig prick:-)

Ska även ut idag och fotografera lite event som de har. Annars så blir det en lign och skön helg precis vad jag behöver. Jag har stått och bakat LCHF bröd idag så ikväll blir det färska räkor, ägg och vitt vin:-)

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top