Regn ..och regn..

Idag har det verkligen regnat hela dagen, lite skönt att sitta inne och titta ut. Det blev lite ruggit ett tag så jag tände brasan så det blev lite mysfaktor;-) Vet att jag tjatar och tjatar men åh snart e det inte långt kvar. Nya soffan är beställd och shiit den e riktigt snygg och stor, sängar och matsalsbord beställde vi nu i veckan. Så allt kommer at levereras till huset. Nu till helgen som kommer så ska vi ut och jaga målafärg och tapeter så det ska bli rioligt, mindre kul att göra det sen bara men men det kommer gå bra. Så himla skönt att jag /vi har en vecka på oss att måla, tapetsera, köpa nytt innan den stora flytten blir av:-) Tycker det ska bli extra spännande att se barnens ansikten när de kommer in i huset(de har aldrig sett det IRL) mest spännande är hur lilleman ska reagera.

Var förresten hos tandläkaren med lilleman idag och ja det gick inte så bra, han vägrade öppna munnen så vi fick en ny tid i Dec.
”Vill inte, vill inte tandläka  – upprepade han;)

I morgon är det AW (afterwork) vi är totalt 9st så det ska bli trevligt med lite gott vin och buffé och sitta och umgås och njuta i varandras sällskap.

Nä nu ska jag fundera ut vad jag ska göra med min hela kylling som håller på att tinas.

Kram på er…

2 Comments

 1. Pia B
  2011-10-06

  Ses imon 🙂 KRAAAAM!

  Ps. Stackars Liam, inte kul med tandis!!

  Svara
 2. Anita
  2011-10-06

  Vad kul med nya möbler till huset. 😛 Ja, det är inte lätt att gå till tandläkaren alltid med barnen. Men det går förhoppningsvis bättre i dec.

  Här har regnat ganska rejält på fm och sedan uppehåll till kl. 17 då kom en ny skur. Men så klart hösten gör sitt intåg nu. 🙄

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top