Sista dagen på år 2011

Ja då var det årets sista dag. Detta året har det varit ett händelserikt år. Varit i underbara Rom som jag fick i födelsedagspresent av min goa sambo -Vatikanen, Colosseum läst en bok på Spanska Trappan, svalkat fötterna i Fontana di trevi där Anita Ekberg badade i sin film La Dolce Vita …En sväng till London några dagar – sett Les Miserables och ätit på Jamie Olivers restaurang ”Fifteen”

En del Konserter har jag hunnit med, Toto, Journey, Foreigner, Rasmus Seebach, Maggio, Hassle, Petter osv,,

Det var meningen att vi kulle åka till London igen för julhandling. Men vi köpte ett nytt hus i stället och flyttade in till stan..igen. Så nu har en av mina drömmar gått i uppfyllelse 🙂

SÅ jag välkomnar dig år 2012 men massa goa händesler lycka och harmoni

Ikväll så ska jag och min syrra Åse ha en gemensam bjudning ihop. Vi har delat upp oss i olika matlag, jag och Åse står för varmmaten. Det kommer vara musiktävling samt nyårsspelet med en del paket;) Så det kommer bli en perfekt avslutning på detta året.

Kommer kanske en lite uppdatering senare om inte så önskar jag er alla

ETT GOTT NYTT ÅR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top