Semestern är över, skolstart och vad…

Helsingborg har levererat idag alltså. Vilket väder! 26 grader stor sol.

Jag sov så dåligt inatt alltså, jag hade svårt att komma till ro och har vaknat flera gånger under natten. Och det är ju för man visste att man skulle upp tidigt och att man skulle tillbaka till verkligheten. Men klockan ringde 07 (lite senare än vanligt) sen upp och väcka småtöserna och sonen och det var inte det lättaste. Tröttmössor! Usch jag vet ju hur trött man är och att man bara vill bara somna om.

Vi hade två förväntansfulla tjejer med magen full av fjärilar. Detta var så stort, många tankar ”tänk om de inte känner igen mig?” ”jag ska visa att jag har tappat två tänder” Ja tankarna var många, och nu skulle de upp en våning och det skulle få skåp, bara det var stort! Våra små har blivit större. 1:e klickare

Trots att det var jobbigt att gå upp så är det skönt med att vi är tillbaka igen med rutinerna. Levt gott under veckorna, både mat och dryck. Och det hade varit kul att komma i sina byxor igen 😉 Så det är bara upp på hästen och bli bättre med kosten. Och jag hoppas att yogastudion öppnar upp igen, längtar så så jag spricker!

Hoppas ni hade en bra start på er måndag.

En fika efter skolan, blev det idag 🙂

26 grader och insuper varje soltimme
En Dr Westerlund planta fick följa med hem idag

 

En trött gosse som började 9:an idag

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top