Regn och chimichurri

Regnet fortsätter ösa ner över oss – kändes lite märkligt att ta på sig jeans och tjock tröja igen när man har sprungit bikinin för några dagar sen. Såg precis nyheterna och då såg det ut som att det ska bli sol och 16 grader – det är ju ändå något *svälj*

Jag som ska köpa solstolar och parasollet som köptes igår, frågan är – får man någon chans att använda det något i sommar? Och inte nog med det. Vi plockade upp barnens pool igår och sonen kom in och frågade innan om de kunde bada? Han bryr inte sig att det nästan haglar och blåser bara man får bada så är allt ok, haha.

Nog om bölandet gällande vädret (kan ju inte göra ngt åt det ändå) Idag så var jag hos min frisör och snygga till håret – blev denna gången även rött. Älskar mitt röda hår men det är ett jäkla meck med det. Man måste hålla på med färgbomber ofta för att behålla det röda samt glansen. Men just nu är det ok men man blir väl trött på det i längden. Så vi får se vad det blir för färg nästa gång?!

Blev så sugen på min mos med sötpotatis apelsinjuice och ingefära idag. Så det fick faktiskt bli det 😉 Till det så hade vi en ytterfilé som vi grillade i ugnen. Igår när jag var på maxi så hittade jag en burk i kyldisken –  chimichurri ! Blev helförälskad i den! Den kommer garanterat gå varmt här hemma!

Nä nu ska jag se lite film – sov gott mina vänner.

   
 IMG_9423 IMG_9441 IMG_9453

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top