Regn möter sol…

Nu har det regnat och varit grått i 2 dagar men nu framåt eftermiddagen så skiner solen upp och himlen börja få tala bara sina fina färg, blå. Man blir ju bara helt glad och det känns så skönt inom sig.

Fick ett samtal i dag från butiken där vi har köpt min förlovnings ring (ångrar mig bittert idag att vi köpte där) men men jag lämnade in den för två veckor sen för att en sten hade trillat av. Och sånt ska bara inte hända. Nu ringde dom och berättade att dom skulle skicka i väg ringen till guldsmeden och göra en koll för hon i butiken tyckte att ringen var lite sen (det är den inte) och att jag hade fastnat i ngt och vill skylla lite på mig att det var mitt fel? Jag kan säga handen på hjärtat, jag har inte fastnat i något och jag har varit så rädd om min ring. Min förhoppning blir att jag kan reklamera tillbaka ringen och få pengarna tillbaka och kunna köpa förlovnings ring på ett annat ställe där jag vet att servicen är bra och de har bra produkter. Eller att få en ny ring. Det tråkiga är att detta kan ta väldigt lång tid och jag som ska specialbeställa min vigselring tar ju sin tid med och jag gifter mig om 3 månader. Och för att kunna göra beställning på vigselringen så behöver dom även ha in min vigselring. Ghaaaaa!!!
Så vi får hålla tummarna att detta går snabbt!

Har nyss kommit hem från Janes Skönhet i Helsingborg och spraytanat mig. Jane är en gammal klasskompis till mig så det är jätte kul att träffas igen efter alla år 🙂 Hon har öppnat upp sin nya salong nere på Drottninggatan. Så idag så testade jag spraytaning- helt ekologiskt! Just nu är jag brun som en pepparkaka men en del kommer att tvättas av i morgon. Som sagt älskar att vara brun! Bokade även tid till ögonfransförlängning till bröllopet – jag har aldrig haft det men det är riktigt snyggt och någon gång måste jag testa så varför inte till bröllopet! Ni kan se bild hos syrran

Nä nu ska jag fortsätta läsa min tidning Hembakat jag är sugen att baka i helgen 😉

20140411-163542.jpg

20140411-163617.jpg

20140411-163628.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top