Pustar ut

Ligger på soffan och har ena ögat hos John Blund. Det blir en tidig kväll ikväll, jag är så trött.

Jag är så glad att bloggen är tillbaka, det var väldigt svettigt ett tag, men det löste sig tur nog. Så nu kan jag äntligen uppdatera här 🙂

Vi har haft lite snö i Skåne men framför allt så har det varit rätt kallt. Minisarna har fått vara ute och åka pulka, det har varit sköna promenader ute, grillat framför brasan och det har druckits oboys och Irish Coffee (till mamma och pappa) Vi har bara haft en sådär riktigt mysig och skön helg. Och som jag alltid tjatar om så går helgerna förbannat snabbt. Kan det inte bara vara tvärtom? Jobbat två dagar och varit ledig 5? Det hade ju varit så underbart. Men men så är inte fallet, iallafall inte just nu!

I fredags så haka vi på en digital vinprovning. Det var ett tag sedan senast men jag kan starkt rekommendera det. Förutom att det brukar vara såväl goda som prisvärda viner så snappar man upp ett och annat när Vinsmart håller i taktpinnen.

Hur har ni haft det? Har ni haft en bra helg?

Nä nu ska jag ta tag i matlistan och skriva i de resterande dagarna som saknas. Sen är man klar för hela veckan. Så skönt att ha storhandlat och ha även maten förberedd för veckan.

Sussa gott, bjuder på lite bilder från helgen

Vinprovning med Vinsmart på fredagen

Lördagens middag -Tryffelrisotto med kalvfilé

Kvällens middag- Hemmagjorda koldolmar med brunsås och lingon, mums

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top