Måndag hela veckan

Hej hur har ni det?

Här så rullar dagarna på, fasiken vad livet står på hold. Ja idag är jag extra grinig, så jag får ursäkta mig redan nu. Jag är trött på att det känns lite som Måndag hela veckan. Man vaknar, väcker alla barn, klär de små, ger frukost till alla, borstar tänderna på de små, skickar iväg alla, städar undan, ger mig själv en frukost, öppnar datorn, jobbar, slutar jobba, det är mörkt, alla kommer hem, mys, lagar mat, nattar barn, nattar mig själv, sen på det igen. Hahahaha – någon som känner igen sig? Så nu har jag gnällt av mig;)

Men i morgon är det Fredag och då äntligen kan man hålla helg. Det ska planeras Renovering minis rum – det ska målas, nya sängar och göra det extra mysigt där inne. Och i morgon så är vi ”nästan” barnlediga, de stora ska iväg och det blir jag och M med de små. Så ja vi får se vad som hittas på 🙂

Jag beställde dessa små söta serveringsfat i marmor igår och idag fick jag hem dom, visst är dom söta? Längtar tills de kommer till användning.

Natti natti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top