Pasta med scampi

Receptet på Zucchinipasta med räkor och chilli
2 personer 3 sp /p

 • 1st Zucchini
 • 500g oskalade Räkor
 • 1 ask cocktailtomater
 • 1 röd chili
 • 2 msk Vitlök, hackad
 • 2 tsk Olivolja
 • 4 msk Parmesan,riven
 • 2 msk Persilja hackad
 • 1st broccolihuvud

Jag använder min Slice-A-Roo för att kunna strimla zucchini riktigt fint. Man kan göra så mycket mer med den, detta är ngt jag verkligen kan rekommendera. Sen kokar du det bara typ ngn minut i lättsaltat vatten.
Skala räkorna. Hetta upp en panna eller kastrull med 1 tsk olja. Fräs vitlök och chili på försiktig värme. Höj värmen och fräs räkorna 1 min, ta upp dem och lätt åt sidan. Dela tomaterna och broccolin och fräs dem i resterande olja ett par minuter. Vänd i persilja, räkor, zucchini och smaka av med salt och peppar. Lägg upp på varma tallrikar och strö osten över.

Voila – smaklig måltid 🙂

IMG_1093

IMG_1114

IMG_1115

2 Comments

 1. Gunsan
  2020-08-21

  Hej fina. ?
  Jag har läst din blogg i några år nu och jag gillar den. Kul med förändring på blogg layouten men jag är inte så förtjust i när man inte bara kan scrolla ner och läsa inlägg efter inlägg som man missat. ?

  Vi får hoppas att det kommer mer sol i september med 20-25 grader vilket jag anser är mer lagom varmt?. Men jag håller med om att när man börjar jobba igen så känns det som hösten är på väg.
  Tiden springer iväg tycker jag och jag ska försöka bromsa mig själv och ta vara mer på varje dag och inte bara längta framåt för mycket. Du förstår nog hur jag menar?
  Ha en fin helg. ?

  Svara
  1. Linsalusen
   2020-08-21

   Hej där. Tack för din input. Men om du bläddrar neråt så ser du att där står 1234 osv. Det är nästa sida med inläggen. Är det så du menar?

   Ja det är viktigt som du säger, man ska försöka bromsa sig. Ha en god helg. Kramar

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top