Soffläge och ny design på bloggen

Idag kom ösregnet och och det mullrade som bara den, härligt med åska och framför allt behövde moder jord sitt regn. Frågan är om det ä nu vi går mot hösten, vad tror ni?

Jag har mest legat platt fall i soffan, huvudvärken är bättre men har en lättare förkylning kvar. Trött som ett ålderdomshem och känner att jag har ngt skit i kroppen, det hade varit rätt skönt att bli pigg nu.. Det är ju fler som är trötta här, skolorna har ju börjat och ja det måste ha tagit hårt på barnen för de är helt slut när de kommer hem, och de slocknar direkt när det kommer innanför dörren haha.

Apropå att vara trött, så har jag varit trött på min layout på bloggen under en längre tid nu och jag fick upp en hel del felmeddelande så jag har tagit tjuren vid hornen och gjort om den. Vad tycks? 🙂

Fick mail från Ideal  och såg att de hade 2 för 1 på deras sortiment så jag passade på att ta hem ett  Phone Necklace Cases och nya AirPods Case tror det var dessa 😉

Nä nu ska jag lägga mig under filten och mysa med de små. Skönt nog står M för maten denna vecka , och ikväll ska han laga sin ubergoda skink/ost schnitzlar och till det hasselbackspotatis och champinjonsås  – barnen ÄLSKAR det!

Ha en fin piglördag vänner..

Ny design på bloggen

Är det slut med varma sommarkvällar vid poolen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top