Pasta med fläskytterfilé i svamp- och tomatsås

Igår så hade vi övernattningskompisar till barnen här hemma. Och vad passar då perfekt att röra i hop om inte en pastarätt. Rejält med mat och garanterat en rätt som alla gillar. 

Den här gången blev det Tagliatele med fläskfile, lite svamp i en tomatsås. Bästa betyget måste vara att de flesta, runt bordet, tog även en andra portion. 

[yumprint-recipe id=’8′]

5 Comments

 1. Malin
  2017-05-01

  Hej! Jag kikade in på din blogg idag och fastnade direkt, himla mysig.
  Föll mycket för dina matbilder men tyvärr så ser man inte receptet under någon bild.. utan står bara ( yumprint – recipe id=8′ ) jätte tråkigt. Hoppas det går att ordna till så man kan ta del av dina recept. Kram.

  Svara
  1. Linsalusen
   2017-05-01

   Hej Malin! Tack för att du sa till, haft lite problem med med sidan men nu ska det nog fungera 🙂 Välkommen hit. Kramar

   Svara
   1. Malin
    2017-05-02

    Ja men toppen nu funkar det, tack! ☺️ Har även en fråga till dig haha.. jag har nyligen börjat med Viktväktarna och hoppas att mina sista mammakilon vill försvinna nu? Ser att du har kört ett bra tag och med väldigt inspirerande maträtter, resultat osv.. så jag förstår att du fortsätter? men ja iallafall.. så undrar jag hur många sp du har varje dag och hur du brukar dela upp dem om dagarna? Har du även lördagar som ”ätardag”eller vad kör du med för knep? Så nyfiken hur man smartast kan lägga upp allt för att lyckas med Viktväktarna, vilket du verkligen har gjort och verka gjort det till en livsstil precis som man önskar? Hoppas du förstår mina fråga(som blev till en bibel?) & kan svara på den? Kram!

    Svara
    1. Linsalusen
     2017-05-02

     Ja det gäller ju att hitta sin livstil ju och sitt sätt så det blir enkelt för en själv. Jag äter en frukost som ligger ungefär på 6-10 sp, lunch äter jag väldigt sällan. Ibland blir det ngt ägg, eller knäcke med keso. Sen på kvällen äter jag en middag som ligger allt mellan 10-15sp. Ibland blir det points över ibland inte. Sen på helgen har man sin veckobonus och den brukar gå åt, på Fred,Lördag. Jag har ungefär 30sp om dagen. Jag har ju deras app och tycker den är kanon (när den fungerar) för då har man koll på vad man äter. Kram

     Svara
     1. Malin
      2017-05-02

      Ja men precis! Det är faktiskt sjukt nog exakt så där jag har lagt upp mina dagar hittills. Om hungern/suget kommer på kvällarna så brukar jag försöka att bara få i mig lite frukt/bär. Ja det är himla skönt med veckobonusen, den har hittills gått åt här med haha. Men då känns det skönt att jag är på väg åt rätt håll och att det fanns fler som la upp det lite som jag om dagarna. Tycker det är så många som skriver frukost, mellis,lunch,mellis,middag osv.. men det trivs inte jag alls med! Ja jag har också deras app, ska bara komma in i rutinerna att räkna ut allt där och få exakt koll där hela tiden. ☺️ Men tack igen för att du tog dig tid och svara. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top