Onsdag – sol sol sol

Njuter ni i solen? Vi hade en fantastisk långhelg som var och man kände att här kom värmen som vi har längtat efter. Sen så svängde det snabbt, regnet kom och graderna gick ner. Typiskt svenskt väder. Jaja men vi hann med en del, nya växter, dynor ute, muren målad, poolen är klar för bad. Så nu saknas det härliga sommaren.

Kommer iallafall får extra mycket värme och sol i Dubrovnik nästa vecka om väderprognosen stämmer, kroppen skriker efter sol och värme.

 Även denna vecka blir lite långledigt, röd dag på torsdag och lediga på fredag. Skönt! Då hinns det med att planera lite mer med studenten. Har ni bra tips på buffémat så bara kommentera behöver lite tips..

Apropå tips denna klänning från Cellbes är så himla fin, färgen är så snygg och man kan ha snygga högklackade skor till eller varför inte ett par gympaskor. Ni hittar den här

Ikväll kommer bästa vännerna på piglördag – blir bubbel och lite gott gott.

Ha en fin fin onsdag.

Bjuder på lite bilder från helgen

5 Comments

 1. Marie
  2024-05-08

  Sol och värme den finns inte i Skövde och kallt mulet o regn väntas i kväll och i morgon

  Svara
 2. Jeanette
  2024-05-14

  Stackars dig, vet precis vad det innebär med ögonmigrän 🙁 Fick det första gången när jag väntade min son för 19 år sedan och trodde jag fått en stroke… Får det ibland sedan dess men det kan gå ganska lång tid imellan men konstigt nog så fick jag det igår.
  Hos mig utlöses det ofta av att jag blir bländad av nåt och det blev jag igår av en bil. Halva synfältet försvann då och jag kunde inte se mina skärmar på jobb. Som att det blixtar/flimrar ibland på ena och ibland bägge ögonen ute i kanten
  Ibland så går det över på en halvtimme men ibland kan det hålla i sig ett par timmar.

  Svara
  1. Linsalusen
   2024-05-15

   Men gud så obehagligt. I flera timmar?! Ja jag har som sagt aldrig haft det förut eller hört ngt som heter så ä. Men fy. Värsta jag varit med om.

   Svara
 3. Rosita
  2024-05-15

  Jag kan rekommendera Favorit Buffé på Citygross Catering på Ättekulla. Ska själv ha den till student i år.

  Svara
  1. Linsalusen
   2024-05-15

   Men stort tack för tipset 😀

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top