Och så var det dags…

Höstblåsor?! Aldrig hört talas om det innan men för några månader sen börjar det poppa upp mer och mer på FB och Insta att deras små hade blivit drabbade. Och tydligen som vattenkoppor så kan det blir lindrig och för vissa så slår det till rejält. Tjejerna har fått det ganska lindrig om man kan säga så, de har inte fått i munnen och i ansiktet. Så de kan äta som vanligt och knack,knack ingen feber just nu! Men en massa gnäll och en massa bärande blir det, så det blir inte mycket man kan göra dessa dagarna. Men har man haft det en gång så får man inte det igen, så nu kan vi checka av denna på sjukdomslistan.

Hämtade upp paketen igår som jag beställde och fick våra söta underlägg till borden, jätte fina men trodde de skulle vara lite ”tjockare” men de fyller sin funktion. Den rosa jackan hade jag kunnat ha i en storlek mindre, men är ju inne med ”oversize” jackor ju 😉 Kommer upp bilder på det senare.

Har ju en del barnkläder kvar och en del ligger ute på min bloppis – så passa på och gå in och shoppa där 🙂 Men funderar om jag ska ta och slänga ut det på Tradera med, är det någon som handlar där fortfarande? Jag sålde där en del för massor med år sedan, men sen så har det kommit upp andra sidor att sälja på så tradera har trillat bort.

Piglördag idag och varför inte göra något extra gott? Hade inte M bestämt kvällensmiddag så hade jag nog gjort ostfunde, så goood! Och recept hittar ni här (hittar ni inte den osten så kan man alltid ta en brieost med lite smak i exempelvis – Saff Brie De Meaux, den använde jag sist och det blev jätte gott!

Ha en fin Onsdag.

Sjukhusbesök med lilla Eden

Ska börjas i tid tycker pappa 😉
Höstblåsor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top